Tek Kullanımlık Geçici E-postanızı Nasıl Oluşturulur?

Tek Kullanımlık Geçici E-postanızı Nasıl Oluşturulur?

İnternetteki birçok web sitesi, kullanıcının birçok amaç için kullanabilecekleri tek kullanımlık geçici bir e-posta oluşturmasına izin verir. Bu web sitelerini kullanarak birkaç saniye içinde tek kullanımlık e-postanızı oluşturabilirsiniz. Ancak, tek kullanımlık bir e-postayı aldatmadan önce, tek kullanımlık e-postanın tam olarak ne olduğunu bilmelisiniz.

Tek kullanımlık geçici e-posta adresleri posta kutuları, bunları kullanmanızı ve sosyal ağlarda herhangi bir gecikme yaşamadan kaydolmanızı kolaylaştırır. Daha sık sorulan soru, bu e-postaların neden yapıldığı ile ilgilidir? Sorunun en mantıklı cevabı, bunların hem zamandan tasarruf etmenize yardımcı olmak hem de kimliği gizlemek için kullanılmasıdır.

Tek Kullanımlık Geçici E-posta Nedir?

Amaç Tek Kullanımlık Geçici E-posta adıdır . Ayrıca, tek kullanımlık geçici bir e-posta, herhangi bir kayıt işlemi gerektirmeyen rastgele bir sahte e-posta adresidir. Ancak, oluşturmak için herhangi bir kişisel bilgi gerektirmez. Bu tek kullanımlık e-postalar, kimliğinizi gizlemek ve herhangi bir bilgili amaç için bazı sitelere kaydolmak istiyorsanız tam size göre.

Tek kullanımlık bir geçici e- posta, geçici e-posta, geçici posta, sahte e-posta, kullanılıp atılan e-posta ve bunlar gibi daha pek çok şey olarak da adlandırılır. Geçici posta adreslerinin faydalarından biri, bir süre sonra kaybolmalarıdır. 

Yani, geçici postadan veri kaydetmek istiyorsanız, yapabilirsiniz. Ancak bu sahte e-posta adresi kaybolduğunda, verileri kurtaramazsınız.

Temp Mail Adresinin Amaçları Nelerdir?

Tek kullanımlık bir geçici e-posta oluşturmak için çok sayıda cüzdan var. Ana amaçlardan biri, istenmeyen kaynaklardan gelen önemsiz ve spam e-postalardan kaçınmaktır.

Geçici posta adresinin diğer amaçları şunlardır;

  • Her şeyden önce, çeşitli şüpheli web sitelerine kayıt olabilirsiniz.

  • Geçici mail adresi yardımı ile sosyal medya sitelerinde birden fazla hesap açabilirsiniz.

  • Ayrıca, geçici posta, belirli e-postaları almak üzere bir Gmail gelen kutusunu düzenlemek için kullanışlıdır.

  • Web sitelerinin gerçek olup olmadığının test edilmesi esastır.

  • Temp mail, kullanıcısının siyah şapkalı internet kullanıcıları tarafından saldırıya uğramamasını veya izlenmemesini sağlar. 

Tek Kullanımlık Geçici E-postanızı Oluşturun

İnternetteki çeşitli web sitelerini kullanarak geçici e-postanızı oluşturabilirsiniz . Ayrıca, bu web siteleri, kullanıcılarının çeşitli amaçlar için ücretsiz geçici e-postalar oluşturmasına izin verir. Web sitelerinden bazıları aşağıda belirtilmiştir;

  1. Geçici Posta

Temp mail , kullanıcının rastgele web sitelerinden e-posta almasına izin veren ücretsiz bir geçici e-posta oluşturma hizmetidir. Bu site tamamen güvenlidir ve ona kolayca güvenebilirsiniz.

Bu web sitesi, değiştir düğmesine tıklayarak tek kullanımlık geçici e-postanızı oluşturmanıza olanak tanır. Süre dolmadan bu e-postayı istediğiniz kadar kullanabileceksiniz. Geçici e-posta adreslerini kullanmak birçok senaryoda avantajlı olabilir. Kimliğinizi ifşa etmeyen geçici mailler sayesinde kimliğinizi gizlemeniz mümkün hale getirilebilir.

  1. E-posta Geçici

Bu web sitesi, kullanıcının tek seferlik kullanılabilecek sahte e-posta adresleri oluşturmasına olanak tanır. Kullandıktan sonra ondan kurtulabilirsiniz. Ayrıca, bu web sitesi tamamen güvenli ve özgündür. Şimdi geçici e-postalarla, bir sonraki seviyeye bir şeyler göndermenin en önemli sonuçlarını elde etmek için şanslı olacaksınız. Tek kullanımlık e-postanızın gereksiz e-postalar tarafından spam edileceğinden endişelenmenize gerek kalmayacak.

  1. E-posta Sahte

E-posta sahte aynı zamanda sahte bir e-posta adresi üreticisidir. Bu web sitesini kullanarak 41 gün boyunca çalışabilecek geçici bir e-posta oluşturabilirsiniz. Email Fake, uzun vadede hızlı çalışmanızı sağlayan geçici postaları tutmak için en kullanışlı araç olarak kullanılabilir. E-posta Sahtekarlığı, herhangi bir sorun yaşamanıza izin vermeden dakikalar içinde oluşturulabilir.

  1. E-postayı Atın

Kullanılmayan e-posta, 48 saat boyunca önemsiz veya istenmeyen postalardan kaçınmak için geçici bir e-posta adresi oluşturmanıza olanak tanır. Zaman geçtikten sonra, alınan tüm e-postalar atılır. Atılan e-posta, sizi tüm istenmeyen postalardan uzak tutmak için mümkün olan en kolay ve uygun şekilde kullanılmalıdır. 

  1. Sahte E-posta Oluşturucu

Bu web sitesi, kullanıcıların ücretsiz olarak sahte bir e-posta adresi oluşturmasına olanak tanır. Ayrıca, herhangi bir kayıt işlemi veya herhangi bir kişisel bilgi gerektirmez. 

Tek Kullanımlık Geçici E-posta Adresi Oluşturma Süreci;

Geçici posta oluşturma işlemi oldukça kolaydır. Şu adımları izlemeniz yeterli;

Aşama 1. Geçici Posta Sağlayıcısı Bulun.

İnternette geçici posta hizmetleri sağlayan birçok web sitesi vardır. Ancak, kolayca bir tane bulabilirsiniz. Yukarıda çeşitli web sitelerinden bahsedilmektedir. Ayrıca, tüm bu web siteleri gerçek ve güvenlidir. Güvenilir geçici posta sağlayıcısını edinmek kesinlikle çok kolaylık sağlayacaktır. Temp posta sağlayıcıları, web sitelerine kaydolmanızı sağlayarak önceki en üst düzeye yükseltmenize olanak tanır.

Adım 2. Geçici Posta Oluştur

Tek kullanımlık bir geçici posta oluşturmak için bu adımları izleyin

  • Her şeyden önce, bir geçici posta web sitesini ziyaret edin

  • İkincisi, talimatları dikkatlice okuyun

  • E-posta adresini seçin

  • Alan adınızı da oluşturabilirsiniz

  • Enter tuşuna basın

  • Son olarak, ileride kullanmak üzere geçici postayı panoya kopyalayın.

Aşama 3. Geçici Posta Adresinizi Test Edin

E-posta adresini aldıktan sonra, bir sonraki adım, çalışıp çalışmadığına bakılmaksızın geçici postayı test etmektir.

  • Web sitelerinden herhangi birini test etmek için e-postayı yapıştırın

  • Gelen e-postaları bekleyin

  • E-postaların sizi rahatsız etmediğini düşündüğünüzde, bu e-postayı daha fazla kullanım için kullanabilirsiniz.

Çözüm

 

İnternetin bu modern dünyasında, geçici posta kullanmak esastır. Çeşitli web sitelerini kullanarak geçici posta oluşturabilirsiniz. Otantik web sitelerinden bazıları yukarıda belirtilmiştir. Bir şeyleri bir sonraki seviyeye taşımak amacıyla  geçici postaları kullanmanın kabul edilen yollarından biridir .

Geçici e-posta oluşturma, kimliği gizlemenize ve zaman kaybetmeden amaca ulaşmanıza yardımcı olabilir. Geçici e-postalar uzun vadede oldukça faydalıdır. 


tagmail, geçici mail, tempmail, tek kullanımlık mail,
11/11/2022 21:03alarm