Geçici Mail Nedir?

Geçici Mail Nedir?

Geçici Mail Nedir?

Sizin için oluşturduğumuz sistem sayesinde size özel oluşturulan mail adresinizle dilediğiniz gibi üyelik gerektiren sitelere rahatça üye olabilecek, geçici mail ile spam posta derdine son verebileceksiniz. Belli bir süre sonunda mail adresiniz kullanıma kapatılacak verilen kurtarma anahtarı ile tekrar dilediğiniz zaman aktif edebileceksiniz.

Tek Kullanımlık Mail Nedir?

Tek kullanımlık mail servisimizle sizde e-posta adresinizin sistem tarafından oluşturulmasından sonra işlemlerinizin kolaylıkla tamamlanmasıyla güvenli bir şekilde e-posta adresinizin kullanıma kapandığını ve tek kullanımlık mail servisinin size özel oluşturduğu mailin kapanmasıyla güvenli olarak e-posta hizmeti almanın rahatlığını fark edeceksiniz.

10 Dakikalık Mail Servisinin Avantajları Nelerdir?

Güvenli e-posta hizmetiyle tanışın.
Herhangi bir bilginizi paylaşmadan size sistem tarafından oluşturulan e-posta adresiyle üyelik gerektiren veya hesap açımı işlemlerinde büyük kolaylık sağlayacaktır. 10 Dakikalık Mail servisimizle bilgi paylaşımına gerek kalmadan zahmetsizce işlemlerinizi daha kolay hâle getirin.

Günümüzde sıkça rastladığımız herhangi bir siteye üye olduktan sonra site tarafından gönderilen mailinizde görmeyi istemediğimiz spam postaların 10 dakikalık mail servisimizle önüne geçebileceksiniz.

Geçici Mailin Avantajları Nelerdir?

Herhangi bir kişisel bilginizi yazmadan sistem tarafından saniyeler içerisinde oluşturulan mail adresinizi öğrenebilir ve güvenlik bir şekilde mail ile ilgili işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

10 dakika sonunda e-postanızın süresini uzatmak istediğinizde ise kurtarma anahtarı yardımıyla tekrar mailinizi aktif hâle getirebileceksiniz. Herhangi bir bilgi sisteme girmeden oluşturacağınız mail servisimizle güvenlik sorunu yaşamadan kullanabilirsiniz.

Web sitemizi ziyaret edebilir sizde güvenli bir şekilde mail servisimizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

https://www.mail.gen.tr


tagMail,Geçici Mail
18/04/2020 21:35alarm